Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Ταύρος - Αστρολογικές προβλέψεις 2013

Γενικές προβλέψεις 2013 - Ταύρος

Για τους περισσότερους από εσάς τους Ταύρους, το 2012 ήταν ήρεμο και πέρασε εύκολα και χαλαρά. Ετοιμαστείτε για το 2013 που έρχεται με εντελώς διαφορετική επιρροή. Έρχεται ζητώντας να καταβάλετε το 100% των δυνάμεων και δυνατοτήτων σας. Αν δεν το βάλετε κάτω, αν δεν απογοητευτείτε και δεν σταματήσετε την προσπάθεια θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε σωστά τη ζωή σας σε νέες βάσεις και με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις. Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του έτους που από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 7 Ιουλίου ο Κρόνος κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό και η ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 10 Μαΐου στο ζώδιό σου.

Το δεύτερο εξάμηνο θα χρειαστεί, με μεθοδικότητα και υπομονή, να δώσετε λύση σε καταστάσεις που αφορούν νομικά, εμπορικά ή τυπικά θέματα και μετακινήσεις. Προσέξτε τα συμφέροντα σας και κάντε συμμαχίες με ανθρώπους που τα εξυπηρετούν. Δικοί σας άνθρωποι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας την οποία δεν πρέπει να διστάσετε να τους δώσετε.

Tip: Από τις 6 Νοεμβρίου και μετά, ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο ενώ από τις 17 Ιουλίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου ο Ουρανός βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία με τον Κριό.

Διαβάστε περισσότερα για ζώδια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου